Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk

Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk - Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault
DIMENSJON
7,6 MB
FILNAVN
Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk.pdf
ISBN
9438584455449

BESKRIVELSE

Visuell ordbok er ideell for alle som ønsker å lære seg ord og begreper i et fremmed språk! Visuell ordbok er trespråklig og egner seg godt for de som opplever norsk som et fremmedspråk. Den er tematisk bygd opp, med i alt 3 000 fargerike illustrasjoner som er beskrevet i detalj på alle tre språkene kurdisk (Kurmanji), engelsk og norsk.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Visuell ordbok; kurdisk-engelsk-norsk av Jean-Claude Corbeil, Ariane Archambault (ISBN 9788257322557) hos Adlibris.com.

Denne boken er skrevet av forfatteren Jean-Claude Corbeil Jean-Claude Corbeil 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Oversettelse for 'kurdisk' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. Vår pris 199,-.

RELATERTE BØKER