Arsenikken er servert

Arsenikken er servert - Robin Stevens | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Robin Stevens
DIMENSJON
6,32 MB
FILNAVN
Arsenikken er servert.pdf
ISBN
8002498621989

BESKRIVELSE

Sagt om hele serien: «Klassisk Agatha Christie for barn der Daisy og Hazel må løse lukkede-rom mysterier som både innebærer forgiftning, forsvinning og et mord på Orientekspressen.» Cathrine Krøger, Dagbladet (Terningkast 5)Daisy Wells og Hazel Wong er hjemme hos Daisy på Fallingford i ferien. Den glamorøse moren til Daisy arrangerer et teselskap på bursdagen hennes, og hele familien er invitert, fra den eksentriske tante Saskia til den kjekke onkel Felix. Så blir en av gjestene på mystisk vis dødelig syk. Alt tyder på gift.Med ett kjennes Fallingford som et farlig sted å være. Jentene må avsløre sannheten, selv om morderen kan være noen som står dem nær.

Den glamorøse moren til Daisy arrangerer et teselskap på bursdagen hennes, og hele familien er invitert, fra den eksentriske tante Saskia til den kjekke onkel Felix. Så blir en av gjestene på mystisk vis dødelig syk.

2 Forfatter: Robin Stevens Lån som lydbok. Utgitt: Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek, 2019 Lengde: 7 t.

RELATERTE BØKER