De ferierende

De ferierende - Emma Straub | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Emma Straub
DIMENSJON
3,58 MB
FILNAVN
De ferierende.pdf
ISBN
1859300912424

BESKRIVELSE

Ekteparet Post tar med seg storfamilien på en to ukers ferie til Mallorca. Den solfylte øya med innbydende strender, tapas og sommerlige aktiviteter byr på et etterlengtet avbrekk fra livet på Manhattan. Men ikke alt går etter planen for de ferierende. Under oppholdet rippes det også opp i gamle sår og fortrengte hemmeligheter ser dagens lys. Emma Straubs kritikerroste roman forteller med en god dose humor og et stort hjerte om ferieliv, forviklinger og båndene som holder oss sammen.

Den solfylte øya med innbydende strender, tapas og sommerlige aktiviteter byr.. Eksempel: Ferierende nordmenn betalte ifjor for ialt en halv million overnattinger hos oss. Vi vil foreta hyppige inspeksjoner ute i terrenget for å vite hvor de ferierende befinner seg til enhver tid, og for å forsikre oss om at de nye miljøvernforskriftene overholdes, opplyser Arlov.; 15 håndsveivede sluser i et strekk ble for mye - selv for en ferierende kroppsarbeider. Kjøp De ferierende fra Bokklubber Ekteparet Post tar med seg storfamilien på en to ukers ferie til Mallorca.

Den solfylte øya med innbydende strender, tapas og sommerlige aktiviteter byr på et etterlengtet avbrekk fra livet på Manhattan. Men ikke alt går etter planen for de ferierende. "De ferierende" forteller dessuten en forfriskende historie full av godt beskrevne karakterer, der forfatteren gir innsikt i deres motivasjoner, selvrettferdighet, feil og mangler.

RELATERTE BØKER