Dyrene på gården!

Dyrene på gården! Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Dyrene på gården!.pdf
ISBN
7891963733823

BESKRIVELSE

Stor og fargerik lydbok full av spennende bondegårdslyder! Ingen travle smårollinger klarer å holde fingrene fra de ti lydknappene og etterligne de kjente gårdslydene i denne boka, som har fargerike fotografier på hver eneste side. De solide fanene gjør det lett for barna å finne fram til husdyr de liker, og korte tekster gir faktakunnskap som gjør dyre- og maskinlydene enda mer spennende.

Hjelp dyrene på FOD gården. Dyrene på gården bidrar positivt til folkehelsen NMBU utvider porteføljen med videre - og etterutdanningskurs hvor dyr brukes aktivt for å fremme helse og bidra til rehabilitering. Nå kan gårdbrukere lære mer om hvordan gårdsdyr kan bidra til å skape en god og inkluderende velferdstjeneste på gården. GPS - Dyrene på gården (GC6JJ4X) was created by Olet og Vesla89 on 8/19/2016.

På gården finnes også truede og sårbare dyrearter som ulv, fjellrev og gaupe. av Birthe Kot Målform: Nynorsk, Bokmål Serie: Emma og Emil; Serie C Forlag: Gullhoj Utgivelsesår: 2006 Tema: Dyr/gårdsdyr Dyrene på gården - Lesesenteret Hopp til innhold Hopp til meny Dyrene på gården. Bli kjent med dyrene på gården! Neste åpningsdag er lørdag 6.

RELATERTE BØKER