Fabel 9

Fabel 9 - Anne-Grete Fostås, Helge Horn, Ellen Birgitte Johnsrud, Maria Nitteberg, Åse Marie Ommundsen, Harald Ødegård | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Grete Fostås, Helge Horn, Ellen Birgitte Johnsrud, Maria Nitteberg, Åse Marie Ommundsen, Harald Ødegård
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Fabel 9.pdf
ISBN
3653560276342

BESKRIVELSE

Denne er for lærere som foretrekker en trykt lærerveiledning. Lærerveiledningen er en metodisk veiledning som gir deg didaktiske tips til arbeid med stoffet i klasserommet. I tillegg inneholder lærerveiledningen kopieringsoriginaler og forslag til årsplan.

Boka legger vekt på at elevene blir inspirert til å utforske i norskfaget, samtidig som de tilegner seg strategier for å forstå fagstoffet og ikke minst bruke språket aktivt i ulike situasjoner og til ulike formål. Lokus er Aschehougs portal for digitale læremidler. Læremidlene på Lokus inneholder interaktive oppgaver og andre læringsressurser for elever, samt undervisningsopplegg og tips for lærere. Denne er for lærere som foretrekker en trykt lærerveiledning.

Hver lærebok inneholder både fagstoff og tekstsamling for ett trinn. Fabel 9 er utvikla med bakgrunn i same metodikk som mellomtrinnsverket Zeppelin 5-7. Det er lagt stor vekt på arbeid med tekstar, lese og skrivestrategiar, grunnleggande ferdigheiter og vurdering for læring.

RELATERTE BØKER