Forteljingar frå utsida

Forteljingar frå utsida - Geir Olav Jørgensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Olav Jørgensen
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
Forteljingar frå utsida.pdf
ISBN
1424986346191

BESKRIVELSE

Boka er eit flettverk av tre forteljingar. Tre menn går gjennom ein transformasjon; Otto, Eremitten og Moshe Levi. Dei har ulike liv, bur på ulike stader, to i Norge og ein i Israel. Dei deler noko av same lagnaden med å leve på utsida av samfunnet, både mentalt og fysisk. Kan ting henge saman, på eitt eller anna nivå, om dei så skjer i separate liv?

Geir Olav Jørgensen ... Canterbury-forteljingar, engelsk The Canterbury Tales eller Tales of Caunterbury, er ei samling forteljingar skrivne av den engelske forfattaren Geoffrey Chaucer på slutten av 1300-talet. Dei blir fortalde i ei rammefortelling der ei gruppe pilegrimar dreg frå Southwark til Canterbury for å vitja grava til Thomas Becket i domkyrkja der.

Dei deler noko av same lagnaden med å leve på utsida av samfunnet, både mentalt og fysisk. Omtale fra forlaget Forteljingar Herborg Kråkevik.

RELATERTE BØKER