Guttenogstrikkemor

Guttenogstrikkemor - Pia Øye Amundsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pia Øye Amundsen
DIMENSJON
12,51 MB
FILNAVN
Guttenogstrikkemor.pdf
ISBN
7860133322200

BESKRIVELSE

"Jeg elsker følelsen av å kle barnet mitt med noe jeg har strikket selv." Pia M. Øye Amundsen, kvinnen bak strikkesuksessen @guttenogstrikkemor, er kjent for sine tidløse kvalitetsplagg med en moderne vri. I boka finner du oppskrifter med spennende detaljer til både liten og stor - det kan for eksempel være en babydress, en genser til barn og far, og en kofte til mor. Så og si alle oppskriftene er nye, men du vil også finne noen av GUTTENOGSTRIKKEMORs bestselgere.

Hun har plukket seg ut de superaktuelle fargene Mørk terrakotta, Høstfersken og Vanilje. Fargene er limited edition og finnes i alpakkakvalitetene Alpaca Silk og Puno Petit.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788203297373 Jeg elsker følelsen av å kle barnet mitt med noe jeg har strikket selv. Pia M.

RELATERTE BØKER