Livet i et skilpaddeskall og andre historier

Livet i et skilpaddeskall og andre historier - Ingeborg Arvola | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingeborg Arvola
DIMENSJON
6,69 MB
FILNAVN
Livet i et skilpaddeskall og andre historier.pdf
ISBN
3168178700397

BESKRIVELSE

En original, bisarr og uventet billedbruk lar oss møte mennesker ingen har fortalt om før i en ny, ofte foruroligende og grotesk kontekst, og forsøker slik å sette fokus på aktuelle temaer og skremmende fremtidsvisjoner.Enten det som her handler om en spiseforstyrret kvinne som blir spist opp av innvendige ormer, en mann som holder aborterte fostre i live i et drivhus, foreldre som kapper armen av sitt ene barn fordi nordmenn i gjennomsnitt har 1,3 barn hver, korrupt salg av menneskelige organer eller sauer som tar hevn over sin sodomistiske bonde ved å spise ham, forsøker Ingeborg Arvola å sette fokus på dagsaktuelle temaer og skremmende fremtidsvisjoner. Med snert, råskap og humor følger Ingeborg Arvola i eventyrenes fotspor. Med en original, bisarr og uventet billedbruk lar Arvola oss møte frosken, prinsessen og de tre brødrene i en ny, ofte foruroligende og grotesk kontekst. LIVET I ET SKILPADDESKALL er en rå og fantasirik novellesamling preget av Ingeborg Arvolas poetiske stemme og særegne stilistikk.

Format Innbundet Emne Romaner og fortellinger Utgitt 2000 Tilstand Meget pen, med omslag Brukt eller ny Ny Forlag Cappelen Pris 75,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Livet i et skilpaddeskall og andre historier (Norwegian Edition) [Ingeborg Arvola] on Amazon.com.

*FREE* shipping on qualifying offers. Buy Livet i et skilpaddeskall og andre historier by Ingeborg Arvola (ISBN: 9788202201470) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Livet i et skilpaddeskall og andre historier.

RELATERTE BØKER