Moulton og meg

Moulton og meg - Torill Kove | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Kove
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Moulton og meg.pdf
ISBN
6717564745068

BESKRIVELSE

I Moulton og meg blir vi kjent med tre søstre som ønsker seg en sykkel. Men foreldrene er ganske spesielle, og mye av fortellingen går ut på å skildre livet med dem, med en bestemt bestemor og i nabolaget. En sykkel får de også, men selvfølgelig ikke en slik som alle andre har.Torill Kove har laget både animasjonsfilmer og bildebøker, og noen av filmene er blitt bildebøker, som Min bestemor strøk kongens skjorter og Den danske dikteren (Oscar for filmen i 2007, og boken ble nominert til Brageprisen). Moulton og meg er også blitt film, og nominert til Oscar 2015! I tillegg til å være en strålende tegner har Torill Kove en god tekstfølelse, med vekt på originale formuleringer og små, komiske episoder. Dette gjør bøkene hennes til små mesterverk til glede for både barn og voksne.

En sykkel får de også, men selvfølgelig ikke en slik som alle andre har. Moulton and me (Moulton og meg) is the tale of three sisters who wish for a bicycle. The girls' parents are a little bit peculiar, and much of the story is spent depicting life for the girls in the neighbourhood alongside their parents and determined grandmother. Kjøp Moulton og meg fra Bokklubber I Moulton og meg blir vi kjent med tre søstre som ønsker seg en sykkel.

Torill Kove har laget både animasjonsfilmer og bildebøker, og noen av filmene er blitt bildebøker, som Min bestemor strøk kongens skjorter og Den danske dikteren (Oscar for filmen i 2007, og boken ble nominert il Brageprisen).Moulton og meg utgis både som film og bok. I Moulton og meg blir vi kjent med tre søstre som ønsker seg en sykkel. Men foreldrene er ganske spesielle, og mye av fortellingen går ut på å skildre livet med dem, med en bestemt bestemor og i nabolaget.

RELATERTE BØKER