Per dør

Per dør - Per Fugelli | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Fugelli
DIMENSJON
10,84 MB
FILNAVN
Per dør.pdf
ISBN
5458843002560

BESKRIVELSE

Per Fugelli, en av Norges tydeligste og mest uredde stemmer gjennom nesten et halvt århundre, har lenge vært diagnostisert med kreft. PER DØR vil være hans aller siste bok, skrevet som en tilstandsrapport inn mot livets aller siste avsnitt, og avsluttet først idet han står på terskelen. Samtidig er det en stor humanists siste budskap til ettertiden, en innstendig påminnelse om hva som virkelig teller, når alt kommer til alt.

Per Fugelli, en av Norges tydeligste og mest uredde stemmer gjennom nesten et halvt århundre, har lenge vært diagnostisert med kreft. Dør og vindu; Dør og vindu. Treff på 879 varer funnet i 879 varer.

19:00. Kjøp billetter her Per Fugelli, en av Norges tydeligste og mest uredde stemmer gjennom nesten et halvt århundre, har lenge vært diagnostisert med kreft.

RELATERTE BØKER