Raffe Riff

Raffe Riff - Elisabeth Anvik, Liv Anna Hagen, Siri Haukenes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Anvik, Liv Anna Hagen, Siri Haukenes
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Raffe Riff.pdf
ISBN
6407457476535

BESKRIVELSE

Raffe Riff - sanger i sirkel er en bok for alle som er interessert i vokalt musikkarbeid med både barn og voksne. Ideen til boka har vokst fram i musikalske møter med barn og lærerstudenter gjennom flere år. Boka presenterer hvordan man kan leke seg med vokal flerstemmighet ved å bruke ostinater. Et ostinat er et motiv eller en karakteristisk melodi som stadig gjentas i samme stemme. Raffe Riff inneholder både kjente og nye sanger. Til hver av sangene har vi laget ostinatbaserte arrangementer som alle inneholder flere ostinater. Arrangementene er delt inn i tre nivåer der ostinatene legges på lagvis etter hvert som man får mer trening i å synge flerstemt. Raffe Riff har derfor en god progresjon fra nybegynnernivå til de mer erfarne. Målet med boka er å gi ansatte i barnehage, skole og kulturskole, samt ledere av kor og vokalgrupper, et enkelt redskap til å skape gode og allsidige vokale samspill. Sangene, ostinatene og forslag til form i hvert av arrangementene er sunget inn og finnes som lydfiler på nett. Dette fordi alle skal kunne bruke boka, selv om man ikke kan noter. Elisabeth Anvik, Liv Anna Hagen og Siri Haukenes underviser i musikk på Barnehagelærerutdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus. De er også utøvende musikere.

Money Gang Inc.. Riff Raff joined Soulja Boy's SODMG label before they met in person; no paperwork was ever signed. Rask levering! God kvalitet! Herrekær, dameklær, barnekær, babyklær, smike, kosmetikk og hårfarge på nett.

Boka presenterer hvordan man kan leke seg med vokal flerstemmighet ved å bruke ostinater. Raffe Riff - sanger i sirkel inneholder både kjente og nye sanger. Til hver av sangene har vi laget ostinatbaserte arrangementer som alle inneholder flere ostinater.

RELATERTE BØKER