Rampete Robins ketsjup

Rampete Robins ketsjup - Francesca Simon | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Francesca Simon
DIMENSJON
3,34 MB
FILNAVN
Rampete Robins ketsjup.pdf
ISBN
1887297094809

BESKRIVELSE

Alle barns favorittkrapyl er tilbake!Hør om hva Rampete Robin er redd for og om verdens beste ketsjup. Gjem deg bak en pute når Nifse Nina, verdens verste barnevakt, vender tilbake. Gled deg til fire splitter nye Rampete Robin-historier!

3 min. Passer for: Barn Språk: Bokmål Innleser: Espen Beranek Holm.

Bli med på innspillingen av den ultimate dokumentaren om Rampete Robins kjedelige familie, og når verdens verste barnevakt, Nifse Nina, vender tilbake. Les om den ene tingen i hele verden som Rampete Robin er redd for, Rampete Robins ketsjup | Biblioteksentralen JavaScript seems to be disabled in your browser. "Rampete Robin og vennene hans er en like vilter gjeng som vanlig, og Rampete Robins ketsjup er like morsom som alle de andre lydbøkene om Robin. Espen Beranek Holm gjør en fantastisk jobb med å gi personene liv og gjør lydbøkene morsomme å høre på. Alle barns favorittkrapyl er tilbake! Fire splitter nye Rampete Robin-historier! Les om den ene tingen i hele verden som Rampete Robin er redd for, og om hemmeligheten bak verdens beste ketsjup.

RELATERTE BØKER