Renessansen

Renessansen - Marianne Nielsen, Elin Grøtan | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marianne Nielsen, Elin Grøtan
DIMENSJON
6,74 MB
FILNAVN
Renessansen.pdf
ISBN
6955303126270

BESKRIVELSE

Vi er i Italia i år 1633. VISSTE DU AT man kunne bli kastet i fengsel eller bli drept hvis man trodde noe annet enn det kirken sa? Og at Galileo Galilei gjorde det likevel? Hvordan tror du det går med de tre vennene som finner tegningene hans? HISTORIER I SAMFUNNSFAG gir deg innblikk i hvordan det var å leve i ulike perioder av verdenshistorien. Alle historiene finnes på tre forskjellige nivåer og som digitale bøker med innlest tekst. Se mer på lesedilla.no Fagbokforlagets digitale bibliotek.

Renessansen markerte et brudd med middelalderen og var preget av en interesse for antikkens kultur. Renessansen er en svært viktig periode i europeisk kulturliv. Den innebærer et helt sentralt brudd med tidligere holdninger til religion og menneskesyn.

Alle sider ved mennesket, både åndelige, fysiske og sosiale, blir nå undersøkt. Denne åndsretningen innenfor renessansen kaller vi humanisme (av latin humanus, "menneskelig"). Renessansen var en epoke i europeisk historie som startet i Italia og spredte seg til store deler av Europa.

RELATERTE BØKER