Snakk til meg

Snakk til meg - Vigdis Hjorth | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Hjorth
DIMENSJON
5,19 MB
FILNAVN
Snakk til meg.pdf
ISBN
4236638363223

BESKRIVELSE

En forsiktig middelaldrende kvinne reiser til Cuba og overrasker seg selv. Er det kjærlighet hun opplever? Møtet med kontrastenes Cuba, skjønnheten, fattigdommen, varmen mellom menneskene, rokker ved hennes verdensbilde. Hun reiser hjem, og starter prosessen med å få den cubanske mannen inn i Norge. Snakk til meg handler om å justere kurs midt i livet, og ta noen uforferdete valg. Om en kvinnes forhold til seg selv, sin fortid og til de myndigheter hun så langt i sitt liv har vært lojal mot. Til en elsker. Og ikke minst til en sønn.

Informasjon; Produsent; Fantastisk ... Snakk til meg. Podkaster er for lengst blitt en del av de etablerte mediehusene.

april 2016. SE, DE SNAKKER: For en tid tilbake hadde den bergenske podkasten Yoda Neida sin første live-opptreden. «Snakk til meg » Les utdrag fra ...

RELATERTE BØKER