Tauet

Tauet - Mikkel Bugge | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mikkel Bugge
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
Tauet.pdf
ISBN
7717311174015

BESKRIVELSE

Ei kvinne slår hull i hodet og gjør hva hun kan for å hindre at alt renner ut. En kunstner bretter ut det aller innerste på en låve i Steigen. En forfatter stjeler historien fra sin nærmeste kollega og blir involvert i en drapsetterforskning. "Tauet" er en novellesamling der virkeligheten slår sprekker og hemmeligheter avsløres. I Mikkel Bugges vitale prosa oppstår usedvanlige møter, farlige forskyvninger og fabelaktige landskap. NOMINERT TIL BRAGEPRISEN 2014.

Brukes ved SRT klatring når man bruker to fotklemmer på tauet. Buckingham Titan klatresporer er vårt klare førstevalg SRT Ropewrench, blokk og hitch climber oppsett for klatring på enkelttau.

Da knytter Pai sammen tauendene, gjør et forsøk på å starte motoren og får start med en gang. Denne scenen er rik på symbolikk, og den skaper resonans og dybde i så godt som hele resten av filmen.

RELATERTE BØKER