Aladdin og den vidunderlige lampen

Aladdin og den vidunderlige lampen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,67 MB
FILNAVN
Aladdin og den vidunderlige lampen.pdf
ISBN
2380858006047

BESKRIVELSE

"Aladdin og den vidunderlige lampen" er en eventyrfortelling om den umulige fattiggutten Aladdin som bor alene med sin mor. Aladdins far er død av sorg over sin vanskelige sønn. En dag får de to besøk av farens "bror" som forsikrer dem om at Aladdin kan få en fremtid som kjøpmann dersom han følger med ham. Dessverre viser det seg at "onkelen" er en ond trollmann som bare er ute etter å bruke Aladdin for å få tak i en magisk lampe - en lampe han har vært på jakt etter i mange år. Men alt går ikke etter planen, verken for Aladdin eller den onde trollmannen... Her er den spennende fortellingen i en nydelig opplesning med Barnetimens Arne Bang-Hansen fra 1979. "Aladdin og den vidunderlige" lampen er gjendiktet av Kristian Elster.

Den står på mord og forrædere under besættelsen. Hvem kan man stole på? Niels Klims underjordiske rejse. Hver sommer de siste 40 årene har teaterstudenter satt opp teater for barn i Frognerparken.

Released on: 2013-05-28 Auto-generated by ... Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_error() in /customers/9/7/6/vedal.net/httpd.www/eventyr/wp-content/plugins/cystats/includes/cystats ... Orientalsk folkeeventyr kjent fra Tusen og en natt. (Offentlig eiendom - public domain) Norsk oversettelse: Kristian Elster og Karl-Robert Rønning.

RELATERTE BØKER