Brosjen

Brosjen - Agnes Kokkin | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Agnes Kokkin
DIMENSJON
10,51 MB
FILNAVN
Brosjen.pdf
ISBN
5670025544517

BESKRIVELSE

En medrivende fortelling, med kjerne av egne opplevelser, som tar opp viktige temaer fra krigen, hvordan maktforhold og relasjoner mellom mennesker forandrer seg i vanskelige tider. En spennende og lærerik roman som nyanserer bildet for en generasjon som bare kjenner krigen fra historiebøkene.

Velg selv om du vil hente boken i butikk, eller få den tilsendt via post. Fri frakt på ordre over 299 kr. Denne brosjen har fantastiske sterke farger, og utrolige detaljer.

Hullet bores først med et spiralbor som har noe mindre diameter enn det ferdige hullet. Brosjen har konisk form med langsgående skarpe skjær. Brosjen er perfekt til å pynte opp ethvert antrekk.

RELATERTE BØKER