Bruttern

Bruttern - Geir Svardal | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Svardal
DIMENSJON
6,94 MB
FILNAVN
Bruttern.pdf
ISBN
3052617253240

BESKRIVELSE

Kåre Ingebrigtsen er en ekte RBK-er. Og en fotballpersonlighet med temperament og glimt i øyet. Dette er historien om en fargerik karriere på Lerkendal, om turbulente år i Manchester City før klubben ble overtatt av søkkrike sjeiker, om leieopphold i klubber som Lillestrøm og Strømsgodset, og ikke minst om jobben som trener. Fra Ranheim gikk veien til Bodø/Glimt og Viking, før Ingebrigtsen ble hentet til Rosenborg av den mektige styreformannen Ivar Koteng i 2014 med ordre om å bringe klubben tilbake til røttene. Vi blir med på innsiden av spillet, inn i garderoben og ut på banen, og vi møter gamle og nye fotballhelter som Mini, Francis Lee og Nicklas Bendtner. Men hva skjedde egentlig da Ingebrigtsen fikk sparken i Rosenborg sommeren 2018 etter å ha levert tre seriemesterskap, to cuptitler og to gruppespill i Europa League i løpet av fire år?

Det skal være mine ideer og tanker. «Bruttern» sjokkerte i debuten - spolerte festen for Kompany. Kåre Ingebrigtsens Oostende tok skalpen til Anderlecht og Vincent Kompany i den belgiske serieåpningen. Slik svarer broren til «Bruttern».

Slik svarer broren til «Bruttern». Eliteserieklubben Odd er ute etter Dag-Eilev Fagermos trenererstatter.

RELATERTE BØKER