Elenergisystem

Elenergisystem - Per Erik Løvholm, Svein Olaf Michelsen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Erik Løvholm, Svein Olaf Michelsen
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Elenergisystem.pdf
ISBN
9969616015355

BESKRIVELSE

Læreverket Elenergisystemer dekker felles programfag elenergisystemer i læreplanen for Vg1 elektrofag. Vg1 elektrofag, revidert utgave 2014. Læreverket.Elenergisystemer dekker felles programfag elenergisystemer i læreplanen for Vg1 elektrofag. Boka forklarer det meste om elektriske installasjoner i en bolig, de praktiske og teoretiske forholdene vi må ta hensyn til når vi arbeider med installasjoner. Med utgangspunkt i grunnleggende elektroteknikk og i yrkesteorien som utgjør grunnlaget for praktiske arbeidsoppdrag, blir elevene kjent med installasjon i ulike rom i en leilighet. For å kunne forstå hvordan en elektrisk installasjon skal utføres, må elevene lære ha lært seg nødvendig teori for å kunne beregne og måle elektriske størrelser i elektroteknikken. Elevene får også en innføring i ulike energikilder og energifordeling. Det er lagt vekt på å gjøre elevene bevisste på energiøkonomisering i et økonomisk og miljømessig perspektiv. Til slutt i hvert kapittel er det sammendrag, enkle Test deg selv-oppgaver og oppgaver med ulik vanskegrad. Boka har et enkelt språk og gode illustrasjoner tilpasset nivået til elevene. Boka finnes også som Smartbok Bla i hele boka her

Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Start i dag! Smartbok er den digitale utgaven av Gyldendals kjente lærebøker.

Karsten + Petra klubben | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 60 60. Elenergisystem. Per Erik Løvholm (Heftet) 689 kr.

RELATERTE BØKER