Elise, Leo og perlene

Elise, Leo og perlene - Christina Lövestam | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina Lövestam
DIMENSJON
8,33 MB
FILNAVN
Elise, Leo og perlene.pdf
ISBN
4174665807555

BESKRIVELSE

Elise og Leo blir kjent med Kristuskransen Elise og Leo er bestevenner. De prater med hverandre om det meste. Elise har fått et armbånd som heter Kristuskransen. Nå har de tenkt å finne ut hva de ulike perlene i armbåndet betyr. Vi følger Elise og Leo i hverdagen. For hver fortelling blir vi kjent med en av perlene i Kristuskransen. Det er også små poetiske tekster til hver perle. Stillhetsperlene har ingen fortelling eller forklaring, bare en kort, poetisk tekst. Leseren får en veiviser gjennom kristen tro og et redskap til å håndtere livets store spørsmål. Boka finnes også på nynorsk.

For hver fortelling blir vi … Elise og Leo blir kjent med Kristuskransen Elise og Leo er bestevenner. De prater med hverandre om det meste.

Nå har de tenkt å finne ut hva de ulike perlene i armbåndet betyr. Vi følger Elise og Leo i hverdagen.

RELATERTE BØKER