Mummitrollet og yndlingstingen

Mummitrollet og yndlingstingen lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,71 MB
FILNAVN
Mummitrollet og yndlingstingen.pdf
ISBN
2512393553612

BESKRIVELSE

Våren har kommet til Mummidalen, og Mummitrollet venter på at Snusmumrikken skal komme tilbake igjen etter sine vintervandringer. Da Tootikki låner Mummitrollet teleskopet sitt, vet han at han må ta ekstra godt vare på det. Men en dag bare forsvinner det, og Mummitrollet vet ikke hva han skal gjøre. Ingen ville vel ha tatt det uten å spørre først?

Men en dag bare forsvinner det, og Mummitrollet vet ikke hva han skal gjøre. Pris: 198,-. innbundet, 2015.

Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Kjøp 'Mummitrollet og ønskestjernen' av Tove Jansson fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: CD | 9788202547042 Mummitrollet (svensk Mumintrollet) er hovedfiguren i en serie på ni barnebøker og fire bildebøker av den finlandssvenske forfatteren og tegneren Tove Jansson, utgitt fra 1945 til 1970.Bøkene blir ofte kalt Mummibøkene og handler om Mummitrollet og hans venner og familie i Mummidalen..

RELATERTE BØKER