Pianolærerinnen

Pianolærerinnen - Janice Y.K. Lee | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janice Y.K. Lee
DIMENSJON
3,15 MB
FILNAVN
Pianolærerinnen.pdf
ISBN
7880644533656

BESKRIVELSE

Pianolærerinnen er en vakker og opprørende fortelling om to elskende og en umulig kjærlighet. En gripende historie om krig og fred, kjærlighet og hat, mot og overlevelse.1942: Engelskmannen Will Truesdale har akkurat ankommet den britiske kolonien Hong Kong da han forelsker seg hodestups i den sjarmerende, asiatiske skjønnheten Trudy Liang. Følelsene er gjensidige, og de to kaster seg inn i et intenst, lidenskapelig forhold. Men lykken skal vise seg å bli kortvarig. Japanske styrker invaderer Hong Kong, og krigen skal få fatale konsekvenser for dem begge. For hvem kan de stole på i skyggen av den brutale krigen? Hvem er deres venner og hvem er deres fiender? Hvem forråder og hvem blir forrådt?Ti år senere ankommer den unge, nygifte Claire Pendleton Hong Kong, hvor hun får jobb som pianolærerinne hos den velstående familien Chen. Claire blir raskt forført av den britiske koloniens tilsynelatende bekymringsløse tilværelse, og mest av alt blir hun forført av familien Chens mystiske og utilnærmelige gartner, Will. Snart innleder Claire et lidenskapelig forhold til Will -- bare for å oppdage at hennes elsker skjuler mørke hemmeligheter. Pianolærerinnen er en vakker og opprørende fortelling om to elskende og en umulig kjærlighet. En gripende historie om krig og fred, kjærlighet og hat, mot og overlevelse.

Hun slutter å spille, går mot døren, så stopper hun. Skal hun åpne eller ikke? Pianolærerinnen.

Like innestengt som hun lever der, like brutalt lever hun i hemmelighet ut sine.. Støvsugerselgeren, overvåkeren, pianolærerinnen og hennes lege. Klokken er blitt 1950.

RELATERTE BØKER