Rockestreker

Rockestreker - Bård Ose | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bård Ose
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Rockestreker.pdf
ISBN
4010949058001

BESKRIVELSE

Bli med backstage! Rockens verden er en utømmelig kilde til bisarre og merkverdige historier. I denne boka får du 250 rockestreker servert av Bård Ose, med illustrasjoner av Frode Øverli. Vi tas med bak scenen, til garderober, hotellrom og mørke bakgater. Her får du historier du aldri har hørt før og knapt kan tro er sanne. Når du leser denne nådeløse samlingen må du regne med at favorittartisten din fort kan avsløres som ungdomsforbryter, skilpaddesamler eller sexavhengig fyllefant.

Kjøp Syng og spill med barna. Øivind Madsen (Heftet) 138 kr.

Når du skriver om en artist fra Seattle, så er det ikke så ille. Å skrive om en som bor på Tertnes blir verre, sier Bård Ose, som er aktuell med boken Rockestreker sammen med Frode Øverli. Rockestreker - 250 ville episoder fra rockens historie (BOK) Bård Ose 149 00.

RELATERTE BØKER