Smoothier

Smoothier - Irina Pawassar | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irina Pawassar
DIMENSJON
7,97 MB
FILNAVN
Smoothier.pdf
ISBN
3261059444928

BESKRIVELSE

Disse smoothiene er ikke bare kjempegode, men veldig sunne også! Du kan velge mellom deilige smoothier som blåbærsmoothie, grønn smoothie eller grønnkålsmoothie. Alt du trenger er en blender og en håndfull ingredienser, så kan du lage nydelige sunnhetsdrikker i en fei!

En flaske gir deg 1 av 5 om dagen. Hva er smoothie? Smoothie er en drikk som er laget av fersk frukt og fruktjuice blandet sammen i en blender. Drikken oppsto i USA sent på 60-tallet, men i dag er det vel knapt noen som ikke eier en blender og lager sine egne smoothier hjemme. Har du lyst til å prøve noe annet enn våre barer, supper eller shaker er Nutrilett Smoothies et godt valg.

I tillegg kan man tilsette nøtter og korn for å gjøre den mer mettende. Fargerike og friske smoothies smaker alltid godt, og gir kroppen viktige vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiber. Lev Vel Smoothie Kiwi & Mango.

RELATERTE BØKER