Tragedie på tivoli

Tragedie på tivoli - Lemony Snicket | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lemony Snicket
DIMENSJON
12,67 MB
FILNAVN
Tragedie på tivoli.pdf
ISBN
9379323985987

BESKRIVELSE

Lemony Snickets serie om den onde greven og de stakkars foreldreløse Baudelaire-barna har blitt tv-serie. Se den på Netflix!De tre stakkars foreldreløse Baudelaire-barna Violet (14), Klaus (12) og Sunny (baby) har pågangsmot og er uredde, men den grusomme Grev Olaf er hele tiden etter dem for å få tak i formuen deres.Kjære leser,Ordet "tragedie" som står på forsiden av denne boken, er ikke til å spøke med. Det er ingen grunn til at du skal gi deg i kast med de blodige begivenhetene som beskrives her. Historien mellom disse permene kan føre til at maven din gjør opprør mot selv det sunneste måltid.For å unngå alt ubehag er det best jeg ikke nevner noen av de forferdelige ingrediensene i denne historien, og spesielt ikke det forvirrrende kartet, den ambidekstrale mannen, en forferdelig folkemengde, en treplanke og Ulvebarnet Tsjallabo.Selv er jeg tragisk nok fullt opptatt med å forske videre på de smertefulle og utrivelige hendelsene i Baudelaire-barnas liv. Men du kan fordrive din tid med langt mer behagelige aktiviteter, som å spise grønnsaker eller gi dem til snille dyr.Med respektfull hilsen,Lemony Snicket

Kjøp boken Tragedie på tivoli av Lemony Snicket (ISBN 9788202558505) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Lemony Snickets serie om den onde greven og de stakkars foreldreløse Baudelaire-barna har blitt tv-serie. Se den på Netflix! De tre ... Pris: 129,-.

RELATERTE BØKER