Vikingdronningens grav

Vikingdronningens grav - Unn Pedersen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unn Pedersen
DIMENSJON
8,88 MB
FILNAVN
Vikingdronningens grav.pdf
ISBN
1820801356767

BESKRIVELSE

Bli med og utforsk verdens best bevarte grav fra vikingtiden!I en stor haug på Oseberg i Norge gjorde arkeologene en fantastisk oppdagelse. De fant et vikingskip med et gravkammer og masse utstyr. Tora og Ravn er med og opplever alt det spennende som skjer under begravelsen på Oseberg. De er diktet opp, men fortellingene i boka er basert på det arkeologer og forskere har funnet ut når de har gransket skjelettene til dyr og mennesker, skipet, senger, kister, matrester og alt det andre som lå i graven.Trond Bredesens illustrasjoner gir liv til fortellingene og setter fantasien i sving. Faktasidene har bilder av funn og arkeologiske utgravninger.I samme serie:På besøk i vikingbyen KaupangPå en gård i vikingtiden

De fant et vikingskip med et gravkammer og masse utstyr. Tora og Ravn er ... They are fictitious, but the tales in the book are based on what archaeologists and researchers discovered when they examined the skeletons of the animals and humans, the ship, beds, chests, remains of food and everything else that lay in the grave.

De fant et vikingskip med et gravkammer og masse utstyr. Vikingdronningens grav (Innbundet) av forfatter Unn Pedersen. Pris kr 218 (spar kr 31).

RELATERTE BØKER