- rasende -

- rasende - - Pablo Llambías | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pablo Llambías
DIMENSJON
5,4 MB
FILNAVN
- rasende -.pdf
ISBN
8097374828818

BESKRIVELSE

En tilsynelatende vanlig familie tilbereder en middag sammen - bare for å kaste den i søpla etterpå. Når datteren er på toalettet, står faren utenfor og tar tida - hun får ikke komme ut før det har gått tre og et halvt minutt. Det er mye som ikke henger på greip i omgivelsene til 16-årige Patricia. Derfor raser mot alt og alle. Hun vil vise lillebroren Alex at det fins en verden bortenfor de voksnes skuespillsamfunn. Problemet er bare: Hvor?

Her er tallene som forklarer hvorfor. «Vi har rett til å slå tilbake», skriver fotballspilleren Colin Kaepernick. Cristiano Ronaldo(34) kan være i ferd med å komme i konflikt med Juventus-trener Maurizio Sarri.

Betydningen av rasende. Norsk oversettelse av rasende.

RELATERTE BØKER