Bebudelse

Bebudelse - Selma Lønning Aarø | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Selma Lønning Aarø
DIMENSJON
12,75 MB
FILNAVN
Bebudelse.pdf
ISBN
3683643694096

BESKRIVELSE

En kald januardag stiller Gro Stuve seg på bygdetorget i Levik og forteller en skare tilhørere at hun er gravid, og at det er ingen ringere enn engelen Gabriel som står bak befruktningen. Da han først hørte om engelen Gabriel, var han 17 og sto midt i folkemengden en kald januardag på torget i Levik. Alle stirret på en lang, tynn jente i saueskinnsjakke og hjemmestrikket skjerf. Han stod der og visste at han kjente denne jenta. Hun bodde alene sammen med faren sin borte på Stuve, og selv om alle er redd for faren hennes, har denne jenta langt lyst hår og store vasne øyne som ikke kan skremme noen. Hun stilte seg midt på torget og idet hun begynte å snakke, stoppet folkemengden rundt henne som en defekt klokke. Selv barna som akte ned Bankbakken med kjelkene sine stoppet, kostet snøen av klærne og ble stående å lytte. Selma Lønning Aarøs tredje roman handler om troens vilkår, og er en kjærlig harselas over bygdelivet.

Les innlegg for festen på bloggen Cor unum in Deum. I den anledning ønsker vi også å gjøre oppmerksom på at pave Frans har oppfordret kristne over hele verden, fra alle kirkesamfunn, både ledere og legfolk, til å slutte seg sammen i bønn om at epidemien må slutte, ved å be Fadervår kl.

Oprindelig er denne dag blevet fejret den 25. marts, som er 275 dage før juledag ... Kjøp Bebudelse fra Cappelendamm En kald januardag stiller Gro Stuve seg på bygdetorget i Levik og forteller en skare tilhørere at hun er gravid, og at det er ingen ringere enn engelen Gabriel som står bak befruktningen.

RELATERTE BØKER