Bumerang

Bumerang - Tatiana de Rosnay | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tatiana de Rosnay
DIMENSJON
4,22 MB
FILNAVN
Bumerang.pdf
ISBN
9615720666750

BESKRIVELSE

Noen hemmeligheter må holdes skjult for enhver pris – sterkt om familiehemmeligheter fra Europas tredje mest leste forfatter.Antoine Rey har funnet den perfekte overraskelsen til søsterens 40-årsdag: en helg ved sjøen i barndomsparadiset Noirmoutier, der de ikke har vært på tretti år. Det var den siste sommeren moren levde. Turen vekker minner, og ikke bare gode. På vei tilbake til Paris er Melanie taus og anspent, og idet hun tar sats for å fortelle Antoine noe, mister hun kontroll over bilen. Melanie blir hardt skadet, mens Antoine ikke får en skramme. Fast bestemt på å finne ut hva som opprørte søsteren så sterkt, kommer Antoine på sporet av en vel bevart familiehemmelighet, som ser ut til å dreie seg om moren. Og han kommer over en bunke kjærlighetsbrev …Bumerang er en gripende roman om hvordan taushet og fortielse kan lamme en familie, men mest av alt er det en historie om kjærlighet og tilgivelse – og mot til å konfrontere sannheten.“Det er lett å forstå de Rosnays popularitet …. Bumerang engasjerer til siste slutt.” Adresseavisen“… vakker og medrivande, og vanskeleg å leggje frå seg. Kort sagt, Bumerang byr på ei god leseoppleving.” Valdres“Dette er en nydelig kremfarget roman av feelgoodtypen. Mine hjerteligste anbefalinger …” Trønder-Avisa“De Rosnay (…) vet hvordan hun skal holde deg fanget …” USA Today“… har alle ingrediensene til en bestselger: en psykologisk roman der følelser flørter med spenning.” Marie-Claire“En roman som kan leses i ett strekk siden Tatiana de Rosnay har så stor sans for fortellingens og spenningens kunst.” Le Monde Livres“Med spenning, humor og følelser tegner Bumerang et foruroligende portrett av en mann som får oss til å le og ryster oss i våre grunnvoller.” Bibliosurf.com“En blanding av humor og ubønnhørlige sannheter, karakterene er levende skildret og planeten familie fint observert.” Télé 2“Bumerang er en nervepirrende roman der Tatiana de Rosnay tegner en psykologisk studie med et virvar av personligheter.” Le Figaro Littéraire

Jag vet inte hur många exemplar som tillverkades. Båttyp Segelbåt ; Konstruktör Bumerang er eit kastevåpen og leiketøy som vanlegvis er laga av eit bøygd trestykke.

Kjøp på nett Ikke tilgjengelig på nett. Produktet er ikke tilgjengelig på nett.

RELATERTE BØKER