Etablererkunnskap 2

Etablererkunnskap 2 - Torunn Linneberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torunn Linneberg
DIMENSJON
7,98 MB
FILNAVN
Etablererkunnskap 2.pdf
ISBN
9602474398048

BESKRIVELSE

Er du på leting etter drømmejobben din? Å kunne jobbe med noe du liker? Den beste og raskeste veien til drømmejobben er å skape den selv. Etablererkunnskap 2 er den andre boka i en serie på to bøker om det å starte sin egen virksomhet. Den første boka tar for seg de forberedende fasene du må igjennom før oppstart med vekt på utvikling av forretningsplanen og tidlig finansiering. Den boka du nå holder i hånden dreier seg om selve oppstarten og alt det praktiske som hører til i den forbindelse. Den gir deg en fullstendig oversikt over hvordan du skal komme i gang på en god og riktig måte, og hva som kreves av deg og virksomheten din framover. Boka går konkret til verks når det gjelder kontorarbeidet, hva det omfatter, og hvordan du kan legge det opp på en effektiv og korrekt måte. Du kan også bruke den som et oppslagsverk når du vil finne ut hvor du kan få mer informasjon om relevante tema. Til sist tar boka for seg hvordan en virksomhet avsluttes og opphører. Underveis får du god hjelp av Oda og Henrik, to ungdommer som vi følger gjennom hele boka, og som etablerer sin egen bedrift, basert på en nyskapende idé: "Digital Sherpa". Torunn Linneberg er Master of Science fra Norges Landbrukshøgskole med påbygning i markedsføring fra Norges Merkedshøyskole/BI og etnologi. Hun har arbeidet innen områdene eksport, markedsføring, kommunikasjon og produkt- og konseptutvikling. For tiden arbeider hun med innovasjon og veileder unge gründere som inkubatorleder ved Kunnskapsparken Hedmark AS.

Legg i ønskeliste. Produkt- og kvalitetsutvikling.

(2) Medisinsk behandling (1) Mekanikk og fasthetslære ... Fra og med 2. kurskveld har kurset en egenandel på kr 1.100 per deltakerbedrift, dette inkluderer at hver deltakerbedrift tilbys fem veiledningstimer med kursholderne.

RELATERTE BØKER