Fastlandet

Fastlandet - Per Dybvig | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Dybvig
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Fastlandet.pdf
ISBN
9802517378048

BESKRIVELSE

I Fastlandet tas vi med til en forblåst halvøy. Broa til fastlandet er stengt, skipstrafikken glir forbi og det er nok av ledige tomter. Kommunen og turistkontoret gjør som best de kan for å lokke flere dit. Imens gjør de som bor der det de alltid har gjort: driver på med sitt. Fastlandet er billedkunstner Per Dybvigs tredje bildebok for voksne. Jegeren - en fortelling fra skogen ble kåret til Årets vakreste bok av Grafill i 2015.

Hovedadministrasjonen har adresse Otium 4, 9020 Tromsdalen, hvor sone 1, 2, 3 og 4 er lokalisert. Bo- og servicesentrene på Lakselvbukt og Sjursnes er også tilknyttet - på fastlandet: Kinnarodden (Nordkinnhalvøya) 71° 08ʹ 02ʹʹ n.br.

Landskapet er variert og kupert, og består av frodige sletter og klippelandskap langs kysten, og av fjellrike områder lenger inn i landet. Nord på fastlandet, øst for Tessaloniki finner du Halkidiki - tre halvøyer som stikker ut i Egeerhavet som lange fingre. På fastlandet finner du den beste kombinasjonen av små feriebyer, lokalt liv, og ikke minst mange opplevelser - alt fra historiske severdigheter til storbyliv i Athen.

RELATERTE BØKER