Fiskekokeboka

Fiskekokeboka - Tom Victor Gausdal, Stian Floer | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Victor Gausdal, Stian Floer
DIMENSJON
9,96 MB
FILNAVN
Fiskekokeboka.pdf
ISBN
8383132686890

BESKRIVELSE

I denne boka inviterer mesterkokkene Tom Victor Gausdal og Stian Floer oss med hjem for å vise at fisk og sjømat er verdens beste hverdagsmat. De lærer oss de beste teknikkene, forklarer om alle de gode råvarene i fiskedisken, og gir tips om tilberedningsmåter, lure knep, smaker og tilbehør til fiskestykket ditt. Fiskekokeboka finner du kokkenes egne favorittoppskrifter side om side med alle de velkjente klassikerne . fra seibiff og fiskekaker til røkt kolje og bergensk fiskesuppe. Etter dette vil fiskedisken aldri mer bli den samme.

pris 399,00. Kjøp Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.

Sendes innen 2-3 virkedager. Kjøp boken Fiskekokeboka av Tom Victor Gausdal, Stian Floer (ISBN 9788275474832) hos Adlibris.com.

RELATERTE BØKER