Giftige planer

Giftige planer - Peter Gotthardt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peter Gotthardt
DIMENSJON
8,78 MB
FILNAVN
Giftige planer.pdf
ISBN
1124381649819

BESKRIVELSE

I kalifens palass legger den onde vesiren skumle planer. Kalifens liv er i fare. De tre jentene prøver å holde seg utenfor. Men klarer de det? En illustrert serie barnebøker om de tre jenter Anna, Siri og Karoline. På Dronning Dagmars vei finnes et gammelt mystisk hus som kalles Slottet. Hver gang jentene besøker Slottet, havner de i en ny og spennende verden. Hver tittel har et tema fra en bestemt tidsalder og avsluttes med historiske fakta om perioden. Målgruppen er jenter fra 7 år. Serien om Det fortryllede slottet er en av de mest populære barnebokserier i både Danmark og Sverige.

En bør være særlig varsom med å la sauer beite i hager og parker. Flere prydbusker og hageplanter er giftige, og sauene kjenner dem ikke så godt som de kjenner plantene i utmark og normale innmarksbeiter. Giftige planter.

eksem. 2. Giftige planter inneholder stoffer som tas opp i kroppen, og kan på ulike måter virke inn på for eksempel hjertet og nervesystemet.

RELATERTE BØKER