Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019

Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019 En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,25 MB
FILNAVN
Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl. Ordkalender 2019.pdf
ISBN
8798217825362

BESKRIVELSE

Kanalje, hanrei, taskenspiller, flitterstas, skjærmysler, diskenspringer og flanør. En rekke norske ord står i fare for å gå i en alt for tidlig grav. I denne lille «ordkalenderen» vekkes de opp fra de døde - eller halvdøde. Godt voksne lesere vil finne mange kjente og kjære ord. De yngre, også de beleste og språkinteresserte, vil være fortrolige med langt færre av ordene som her blir utsatt for et gjenopplivningsforsøk. Språk er lagringsplass for historien. Dermed utgjør ordforrådet vårt et slags kulturhistorisk museum, men det er også et skattkammer vi kan øse av - til glede for oss selv og omgivelsene.

Sendes om 1 virkedag. Kjøp boken Glemte ord.

Det er i slike øyeblikk tilstanden «godt voksen» melder seg som noe mer enn den som reflekteres i speilet, den kommer også ut av munnen i form av ord på vei ut av språket. Ønsker du å laste ned en Glemte ord. Fra alfons til ågerkarl.

RELATERTE BØKER