Jesu skoledager

Jesu skoledager - J.M. Coetzee | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
J.M. Coetzee
DIMENSJON
7,19 MB
FILNAVN
Jesu skoledager.pdf
ISBN
4748033023886

BESKRIVELSE

Jesu skoledager er en fascinerende og stilsikker ny roman fra nobelprisvinner J.M. Coetzee, og oppfølger til Jesu barndom, som kom på norsk i 2014.I Jesu skoledager fortsetter Coetzee fortellingen om den lille gutten Davíd, som sammen med Simón og Inés har flyttet til den lille byen Estrella. Davíd er en gutt som stiller spørsmål ved alt og ikke liker å innordne seg. Nå begynner han på det lille, private Akademiet for dans og ser ut til å finne seg godt til rette.Men kanskje viktigere enn plott er dette en bok som forholder seg til filosofiske spørsmål: Hva er kjærlighet? Frihet? Begjær? Å være et menneske? Som i sine tidligere bøker skriver Coetzee knapt og sterkt og med en suveren kjennskap til litteraturen og kulturhistorien, på en måte som få andre kan måle seg med i dag. Han drar opp grunnleggende universelle problemstillinger rundt hvordan det er å vokse opp og utvikle seg som menneske, og å stadig bli dratt mellom følelser og intellekt.

desember. Forklaringen: Feiringen av Jesu fødsel henger i høyere grad sammen med de førkristne tradisjonene, for det står ingenting i Bibelen om at Jesus ble født i desember måned. Kjøp Jesu barndom fra Bokklubber En mann og en gutt har krysset havet og kommer til et nytt land.

Begge er interessert i kraften som ligger i å fortelle en historie - pasientens personlige historie slik den fremkommer gjennom den terapeutiske prosessen og forfatterens fortelling i et ... Kjøp Jesu barndom fra Tanum En mann og en gutt har krysset havet og kommer til et nytt land. Her blir de tildelt et navn, alder og losji mens de lærer seg spansk.

RELATERTE BØKER