Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den sorte dame

Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den sorte dame - Terje Formoe | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Terje Formoe
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den sorte dame.pdf
ISBN
2716615120376

BESKRIVELSE

En spennende fortelling om gutten Pinky, en av kaptein Sabeltanns menn, om skuffelse og nederlag som ender med jublende seier.Boken Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn sluttet med at Pinky gjorde seg fortjent til å bli verdens yngste sjørøver. I Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den Sorte Dame får Pinky være med på sin aller første sjørøvertokt. Om bord på den fryktete skuta, Den Sorte Dame, oppdager Pinky at sjørøverlivet ikke er helt som han hadde forestilt seg. Som minstemann blir han oversett og ledd av. Og oppgavene han blir tildelt, er de aller kjedeligste og slett ikke en ekte sjørøver verdig. Men han er tålmodig og gir ikke opp. Og en dag gjør han noe som imponerer Kaptein Sabeltann, selveste kongen på havet ...Bøkene om Kaptein Sabeltann er populære underholdningsbøker for barn. De handler om skumle og litt dumme sjørøvere, og de snarrådige barna Pinky og Sunniva.

... Pinkys høyeste ønske er å få bli med Kaptein Sabeltann på tokt med Den Sorte Dame.

Boken Pinky blir en av Kaptein Sabeltanns menn sluttet med at Pinky gjorde seg fortjent til å bli verdens yngste sjørøver. Kjøp Pinky på tokt med Kaptein Sabeltann fra Cappelendamm Pinkys høyeste ønske er å få bli med Kaptein Sabeltann på tokt med Den Sorte Dame. Han er tålmodig og gir ikke opp, og en dag gjør han noe som imponerer Kaptein Sabeltann, selveste kongen på havet! Kanskje Pinky endelig får lov til å bli en ordentlig sjørøver? Kjøp Kaptein Sabeltann og Pinky på tokt med Den Sorte Dame fra Bokklubber En spennende fortelling om gutten Pinky, en av kaptein Sabeltanns menn, om skuffelse og nederlag som ender med jublende seier.

RELATERTE BØKER