Leute 10

Leute 10 - Petra Biesalski, Julika Fiebig, Geir Johansen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petra Biesalski, Julika Fiebig, Geir Johansen
DIMENSJON
8,15 MB
FILNAVN
Leute 10.pdf
ISBN
2145666714870

BESKRIVELSE

Leute kjennetegnes ved god og systematisk progresjon gjennom læringsløpet. Det er lagt stor vekt på muntlig og skriftlig progresjon. Differensieringsmodellen i Leute har en todelt struktur; kjernestoff og fordypningsstoff. Denne strukturen gjør det lettere å tilpasse stoffet etter behov. Alle kapitlene har samme oppbygning med tematisk bilde og mål for kapitlet innledningsvis. Oppgavene i elevboka er organisert etter de grunnleggende ferdighetene lytte, lese, skrive og snakke. I tillegg møter elevene på oppgaver som trener ren grammatikk og oppgaver som fokuserer på vokabular. Oppgaver med opptaksfunksjon gir elevene mulighet til å bli vant til å høre sin egen stemme snakke tysk. Siste kapittel er viet fester og høytider. Hvert kapittel har egne grammatiske temaer og hver bok avsluttes med en repetisjon av disse.10.-klasseboka har et ekstra fokus på muntlig eksamen.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Leute 10 fra Bokklubber Leute kjennetegnes ved god og systematisk progresjon gjennom læringsløpet. Det er lagt stor vekt på muntlig og skriftlig progresjon.

Vår LEUTE-lærer, Alexandra, er i gang med tysk igjen etter ferien. Her er hennes rapport fra klasserommet: Skolefagene på tysk er lette å lære, men også lette å glemme. Leute 10 tysk nivå 1 for ungdomstrinnet Biesalski, Petra, Johansen, Geir, Fiebig, Julika.

RELATERTE BØKER