Nord og andre noveller

Nord og andre noveller - Odd Klippenvåg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd Klippenvåg
DIMENSJON
5,97 MB
FILNAVN
Nord og andre noveller.pdf
ISBN
3863185507089

BESKRIVELSE

"Jeg vil reise til Europa, til Norge," fortalte han til foreldrene en dag han kom for å spise verdens deiligste nudelsuppe. "Til Norge!" sa moren forbauset. "Hvorfor det?" spurte faren. "For å se nordlyset," svarte Isao.Ti noveller om det å komme til Norge gjennom et tidsrom på over 200 år. Fra "En hyene i underskjørt. Mary Wollstonecraft i Risør, juli 1795" til "Aurora Borealis. Isao Ogoshi i Porsanger, mars 2004".Hver novelle presenterer en skjebne, det være seg en historisk kjent eller ukjent person. Med overbevisende litterær kraft klarer forfatteren å gjøre det lille innblikket i en gitt situasjon til et interessant og dramatisk møte med en menneskeskjebne.

99,-Rønneimperiet, noveller Hanna Dahl. Levering 2-6 dager .

Pris kr 332 (spar kr 47). Se flere bøker fra Odd Klippenvåg. Nord og andre noveller Forfatter: Odd Klippenvåg Lån som lydbok.

RELATERTE BØKER