Ordriket; bokstavbok 1

Ordriket; bokstavbok 1 - Christian Bjerke, Gudrun Areklett Garmann, Anine K. Wold Halland, Gro Ulland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christian Bjerke, Gudrun Areklett Garmann, Anine K. Wold Halland, Gro Ulland
DIMENSJON
3,91 MB
FILNAVN
Ordriket; bokstavbok 1.pdf
ISBN
3385779529211

BESKRIVELSE

Ordriket 1-7 Ordriket er et norskverk for barnetrinnet. Verket legger opp til et systematisk arbeid med de grunnleggende ferdighetene, samtidig som det fremmer leselyst og leseglede. Elevbok 7A Språk er fantastisk! På 7. trinn er språk utgangspunkt for temaer, tekster og oppgaver. Det vil si at hvert kapittel tar opp et språklig emne som det arbeides med på ulike måter i Leseriket, Taleriket, Språkriket og Skriveriket. Leseriket inneholder et utvalg tekster med ulik vanskegrad. Disse tekstene belyser og illustrerer det språklige emnet. I hvert kapittel introduseres og øves en lesestrategi. Oppgavene er delt inn i kategoriene forstå, huske og tenke, alt etter hvilket nivå i leseforståelsen elevene øver. Taleriket gjennomgår og øver muntlige ferdigheter. Språkriket gjennomgår grammatikk, rettskriving og språkstruktur. Skriveriket øver skriveferdigheter i ulike sjangre. Hvert kapittel presenterer en skrivestrategi som er nyttig i skriveprosessen. Ordriket 7. trinn: · Elevbok 7A og 7B · Lærerveiledning 7 · Digitale bøker og nettressurs på ordriket.no

Ordriket 2A Arbeidsbok - Kommer mai 2020. Ordriket 2B Arbeidsbok - Kommer november 2020 Pris: 461,-.

Verket legg opp til eit systematisk arbeid med dei grunnleggjande ferdigheitene, samstundes som det fremjar leselyst og leseglede. I Ordriket 1 møter vi Sam og Ina, som bur i nabolaget Snippen.

RELATERTE BØKER