Pascal på norsk

Pascal på norsk - Pascal Dupuy, Emma Th. Hansen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pascal Dupuy, Emma Th. Hansen
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Pascal på norsk.pdf
ISBN
7084463716197

BESKRIVELSE

Kan man gjøre den norske bløtkaken mer spennende og mer forførende? Gjøre formkaken saftigere, rullekaken mer elegant og piske krem som smelter på tungen? Vel, det har tatt meg mer enn 30 år som fransk konditor i Norge, før jeg i det hele tatt kom på å stille meg selv disse spørsmålene. I alle år har det viktigste for meg vært å få nordmenn til å smake på franske markoner, hjemmelaget is, fristende kaker og konfekt fra kontinentet. Jeg ville forføre dere nordmenn med franske smaker! Folk blir som regel sjokkert når de oppdager at jeg spiser flest kakestykker av alle sammen. Jeg innrømmer at jeg er litt sjokkert og overrasket selv også. Har jeg rett og slett blitt norsk?!

Hansen (Innbundet) Tips en venn 344 kr Antall . Kjøp.

Dette tallet brukes til å beskrive lufttrykket i en standardatmosfære. Lufttrykk angis vanligvis i enheten pascal (Pa), men innen meteorologien har Den meteorologiske verdensorganisasjon (WMO) fastsatt enheten hektopascal (hPa) som ... Niqab på norsk; Tillatt for alle; 58 min; Undersøkende dokumentar.

RELATERTE BØKER