Slik skjer det ikke

Slik skjer det ikke - Line Berg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Berg
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Slik skjer det ikke.pdf
ISBN
1385809591219

BESKRIVELSE

Line Berg, født 1977 på Lillehammer, utkommer nå med sin debutbok, en novellesamling som har fått tittelen Slik skjer det ikke. Her skildres vanlige folk i hverdagslige og ekstreme situasjoner; et søskenpar som spiser sin vante søndagsmiddag på kafé, et stevnemøte på pub, begravelser og bilulykker. I begge tilfeller velger Line Berg ut det avgjørende øyeblikket, hvor innsikten plutselig eller langsomt siger på personene, og på leseren, som gjerne får sin forestillingsverden endret, og vi forstår at tilværelsen ikke alltid er som den synes å være.Line Berg skriver presist og lavmælt og med stor innlevelse.

Og det kan på lang sikt åpne nye kommersielle skipsruter mellom øst og vest. Slik skjer det. 17.

Noveller. Novellene i Slik skjer det ikke er konsise, preget av understatements og stor visdom i tilværelsens uoversiktlige vesen.

RELATERTE BØKER