Tusen millioner 5A

Tusen millioner 5A - Anne Rasch-Halvorsen, Toril Eskeland Rangnes, Oddvar Aasen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Rasch-Halvorsen, Toril Eskeland Rangnes, Oddvar Aasen
DIMENSJON
8,31 MB
FILNAVN
Tusen millioner 5A.pdf
ISBN
9544308216009

BESKRIVELSE

De alternative grunnbøkene følger hovedbøkene kapittel for kapittel og kan brukes parallelt i undervisningen av elever som trenger forenklet lærestoff. Tekstmengden er redusert, og trening av grunnleggende ferdigheter og begreper er vektlagt spesielt. Denne utgaven erstatter 9788202252168. Innholdet i de to utgavene er likt, og de kan brukes parallelt i samme klasse.

Alternativ grunnbok. Læreverk Tusen millioner 1-4 : vurdering ... Bok 5A.

Tekstmengden er redusert, og trening av grunnleggende ferdigheter og begreper er vektlagt spesielt. Kjøp Tusen millionar 5A Grunnbok fra Bokklubber Hvert kapittel i grunnbøkene har samme struktur. I hoveddelen arbeider elevene med ett og ett delemne, før de gjennomfører en liten test.

RELATERTE BØKER