Vinboka

Vinboka - John Erik Kristensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Erik Kristensen
DIMENSJON
6,54 MB
FILNAVN
Vinboka.pdf
ISBN
1532256081792

BESKRIVELSE

Dette er en enkel og lettfattelig bok med grunnleggende kunnskap om vin og andre drikkevarer. Den første delen av boken handler om vin, med kapitler om vinens historie, om forskjellige druer, om vinproduserende land og de viktigste vinene derfra, og om hvordan man lager vin, fruktvin og musserende vin. Den andre delen tar for seg sterkvin, brennevin, øl og alkoholfrie drikkevarer. Den tredje delen forteller om baren og om miksing av drinker. I den fjerde delen ser vi på alkohollovgivning og på alkoholens bakside: alkoholmisbruk og skader av alkohol. Den femte og siste delen inneholder en omfattende ordliste og faguttrykk.

Kjøp boken Vinboka av John Erik Kristensen (ISBN 9788258405310) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Vil du lære mer om vin, og setter pris på en dose humor mens du lærer? Kjøp boka! PS! Ingvild er Bergens Tidendes nye vinskribent, og fra oktober kan du følge hennes vinøse opplevelser der. Ingvild Tennfjord. 5 736 liker dette · 668 snakker om dette.

RELATERTE BØKER