Zweet

Zweet - Marit Kaldhol | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Kaldhol
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Zweet.pdf
ISBN
9666843565544

BESKRIVELSE

Kva er sanning, kva er løgn? Alarmen går, og ungdomsskulen blir evakuert på grunn av ein livsfarleg gasslekkasje. 10. klassingane Lill Miriam, Susan og Ruben opplever den dramatiske situasjon på kvar sin måte. Lill Miriam tenkjer heilt annleis enn dei andre. Ho som er så oppteken av at honningbiene forsvinn, er plutseleg sjølv forsvunnen. Overlever ho eller ikkje? Susan har ein vond løyndom ho ikkje klarer å gløyme. Ruben er ny i landet og har berre ein venn, Lill Miriam. Klarer han å finne ut kvar ho gøymer seg før det er for seint? Ulike tankar og ulike minne fer gjennom hovudet på dei tre ungdommane. Korleis er liva deira knytte saman? Kva er sanning, og kva er løgn? Kven er modig, og kven er feig? Kven er tøff nok til å stå på for det ein kjenner er rett?

Marit Kaldhol Alt skal sjå ut som fløyel . 250,-På lager.

april 1955 i Ålesund) er ein norsk lyrikar og forfattar.. Kaldhol er utdanna lærar, og har undervist i grunnskulen og den vidaregåande skulen.Ho var med på å danne Møre og Romsdal Forfattarlag i 1983, og var i fleire år leiar i laget.

RELATERTE BØKER