Amundsens siste reise

Amundsens siste reise - Monica Kristensen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Kristensen
DIMENSJON
9,47 MB
FILNAVN
Amundsens siste reise.pdf
ISBN
7954957815330

BESKRIVELSE

Hva skjedde med Roald Amundsen? Den 25. mai 1928 havarerte Umberto Nobiles luftskip «Italia» på vei tilbake fra Nordpolen til Svalbard. Det ble begynnelsen på en av de største og mest sensasjonelle redningsak.sjonene i polarhistorien. Snart sendte alle statsmakter som ville hevde seg i nordområdene ut ekspedisjoner for å finne de overlevende på isen. En hel verden fulgte dramaet. Bare én mann manglet: den gamle polarhelten Roald Amundsen. Utestengt av diplomatiske intriger, gikk han igjen sine egne veier. Om ettermiddagen den 18. juni steg han ombord i det franske sjøflyet Latham i Tromsø. Tre timer senere, underveis mot Bjørnøya, kom siste livstegn fra Roald Amundsen. Basert på et unikt kildemateriale tegner Monica Kristensen et dyptgripende psykologisk portrett av den aldrende Amundsen - ikon ute, ruinert helt med falmet status hjemme. Med polarforskerens etterrettelighet og thrillerforfatterens sans for plot og dramaturgi følger hun sporene inn i isødet for å finne svar på gåten: Hva skjedde med Latham? Hvordan endte Amundsens siste reise?

Dette er begynnelsen på en av de største redningsaksjonene i polarhistorien, ... Kjøp 'Amundsens siste reise' av Monica Kristensen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok, Heftet | 9788232800247 Roald Engelbregt Gravning Amundsen (født 16.

Vi hjalp Vera å gjøre hennes siste ønske til virkelighet. Asken etter Vera ble sendt til Nederland der den ble presset til en diamant.

RELATERTE BØKER