Beveren

Beveren - Mohammed Hasan Alwan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mohammed Hasan Alwan
DIMENSJON
6,11 MB
FILNAVN
Beveren.pdf
ISBN
7227022405619

BESKRIVELSE

Ny, spennende, ung arabisk stemme.Beveren av Mohammad Hasan Alwan er en roman om familie og om flukt. Det er også en roman om å finne seg selv mellom øst og vest.Beveren handler om Ghalib, en mann i 40-årene født og oppvokst i Riyadh. Han har nettopp flyttet til Portland, Oregon. Ghalib er eldst av tilsammen seks søsken,de fleste av dem er halvsøsken. Foreldrene hans ble skilt tidlig, og begge ergift på nytt med nye barn. Leseren får innblikk i en til tider svært dysfunksjonell familie, hvor Ghalib unngår å ta på seg rollen som denansvarsfulle eldstesønnen.Ghalib får ikke skikkelig orden på livet i Portland heller. Han prøver å finne seg til rette i den fremmede kulturen, men han har ingen egentlige ambisjoner foruten å være langt fra Riyadh.Sosiale, politiske og religiøse forhold fungerer som et bakteppe for handlingen. Romanen gir både innblikk i det saudiske samfunnet og i en familie, i hovedpersonens plass og posisjon i denne familien, og i hans ønske om å distansere seg fra den.Les utdrag fra boka

Høsten er en svært travel periode for beveren, da må den forberede seg til vinteren. Bib Beveren en Bib Kieldrecht heropenen op dinsdag 2 juni. Ticketverkoop CC Ter Vesten uitgesteld.

Beverane omfattar familien Castoridaæ med dei to artane Castor canadensis og Castor fiber.Førstnemnde høyrer heime i Amerika, mens sistnemnde høyrer heime i Europa.. Beveren kan oppnå ei vekt på 40 kg.

RELATERTE BØKER