Den fantastiske familien Vanderbeeker

Den fantastiske familien Vanderbeeker - Karina Yan Glaser | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karina Yan Glaser
DIMENSJON
11,95 MB
FILNAVN
Den fantastiske familien Vanderbeeker.pdf
ISBN
5448135785877

BESKRIVELSE

Familien Vanderbeeker har bodd i det røde mursteinshuset i mange år, og den gamle bygningen er nesten som et medlem av familien. Men nå vil plutselig den onde, mystiske huseieren de aldri har møtt, kaste dem ut. De fem søsknene Isa, Jessie, Oliver, Hyasinth og Laney forstår at det er opp til dem å redde familien fra å måtte flytte. Men hvordan skal de klare det på bare elleve dager ...? Da forfatter Karina Yan Glaser var liten, elsket hun å lese fortellinger om store barnefamilier som hun lengtet etter å være en del av. Hun vokste opp i en liten innvandrerfamilie i forstedene i California. Som voksen flyttet hun til Harlem i New York og ble betatt av hvordan bydelen ble et nabolag for hennes egne barn. For fire år siden gikk hun gjennom bydelen og tittet inn i et rødt mursteinhus og fikk ideen til «Den fantastiske familien Vanderbeeker»!

De fem søsknene Isa, Jessie, Oliver, Hyasinth og Laney forstår at det er opp til dem å redde familien fra å måtte flytte. Den fantastiske familien Vanderbeeker Karina Yan Glaser ; oversatt av Tiril Broch Aakre. Bok ... «Den fantastiske familien Vanderbeeker» er skrevet og illustrert av Karina Yan Glaser.

Karina Yan Glaser; Tiril Broch Aakre (Oversetter) Serie: Familien Vanderbeeker 1. Familien Vanderbeeker har i mange år bodd i en sjarmerende rødbrun bygård.

RELATERTE BØKER