Fabel 10

Fabel 10 - Anne-Grete Fostås, Ellen Birgitte Johnsrud, Jannike Hegdal Nilssen, Maria Nitteberg, Åse Marie Ommundsen, Harald Ødegaard | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Grete Fostås, Ellen Birgitte Johnsrud, Jannike Hegdal Nilssen, Maria Nitteberg, Åse Marie Ommundsen, Harald Ødegaard
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Fabel 10.pdf
ISBN
1197618062658

BESKRIVELSE

Denne er for lærere som foretrekker en trykt lærerveiledning. Lærerveiledningen er en metodisk veiledning som gir deg didaktiske tips til arbeid med stoffet i klasserommet. I tillegg inneholder lærerveiledningen kopieringsoriginaler og forslag til årsplan.

Som sjanger er fabelen en kort, moralsk fortelling. Sjangeren er nært knyttet til eventyret, og i sjangeren får ofte dyr, planter eller begreper menneskelige egenskaper, såkalt besjeling.

Lydbøker er genialt for deg som ikke har nok tid til å lese. Med Fabel kan du høre så mange lydbøker du vil, og lytte mens du gjør andre ting: Når du går tur, vasker huset, trener eller er på vei til jobben. Fabel 9 (Innbundet) av forfatter Anne-Grete Fostås.

RELATERTE BØKER