Finn et ord

Finn et ord - Christina De Jounge-Sturesson | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christina De Jounge-Sturesson
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Finn et ord.pdf
ISBN
9682720900188

BESKRIVELSE

Det andre trinnet Finn et ord er primært rettet mot minoritetsspråklige elever på grunnskolens barnetrinn. Læremidlene kan imidlertid også brukes av norske elever som trenger tilrettelagt opplæring. Det legges stor vekt på begrepstrening knyttet til andre fag for å gi elevene et godt redskapsspråk. Lærerveiledningen gir mange gode ideer til undervisningen og legger i stor grad opp til kommunikativ undervisning. Den inneholder 50 kopieringsoriginaler.

Hvis man sitter med teksten foran seg tar ikke dette mange minuttene ;) Å finne et ord som rimer på badeball er ikke alltid så enkelt. Takket være denne rimordboken er det raskt og enkelt å finne et rim. Finn andre ord som slutter på ...: Dersom du ikke fant ordet du lette etter blant disse med endinger på A, vil du kanskje ha nytte av dette utvalget:.

Skjemaene nedenfor er laget for 5. trinn ut i fra Zeppelin (norsk) og Yggdrasil (naturfag). Finn ord.

RELATERTE BØKER