Globus ny utgave naturfag 6

Globus ny utgave naturfag 6 - Else Beitnes Johansen, Erik Steineger | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else Beitnes Johansen, Erik Steineger
DIMENSJON
11,68 MB
FILNAVN
Globus ny utgave naturfag 6.pdf
ISBN
6888195776901

BESKRIVELSE

Her fins en rekke metodiske tips, svar på alle oppgaver i elevboka og kommentarer til forsøkene i Forskerboka. Lærerens bok inneholder i tillegg kopieringsoriginaler med blant annet ferdige opplegg for oppstart av hvert nytt tema, kapittelprøver og lysark som viser en god del av illustrasjonene i elevboka. Det presenteres også nye pedagogiske ideer som tar utgangspunkt i at elever har forskjellige læringsstiler og læringsstrategier, og det gis ideer om hvordan man kan ta hensyn til dette i naturfagundervisningen.

cappelendammundervisning. no/ verk/ globus-ny-utgave-samfunnsfag-119945.

Globus6SamfunnElev.indd 1. 6 15.04.11 09.34 Gaia 6 Elevbok Smartbok er den digitale utgaven av læreboka med nyttige funksjoner som innlest tekst, muligheter til å ta notater og markere, søke etter innhold, forstørre bilder og tekst.

RELATERTE BØKER